SOLUTII COMPLETE PENTRU PROIECTUL DUMNEAVOASTRA

Electro Instal Constantin este o firma cu experiență, specializată in domeniul instalațiilor electrice civile și industriale de joasa tensiune.

Avem echipe de electricieni bine pregatiți si ingineri autorizați, gata sa raspundă cu promptitudine solicitarilor dumneavoastră.

Vă oferim serviciile noastre in tot judetul Calărași, București-Ilfov.

Punem accent pe seriozitate si profesionalism.

Alegem cele mai bune solutii pentru a satisface cerintele dumneavoastra legate de instalatiile electrice.

O comunicare buna si serviciile de inalta calitate fac ca fiecare proiect sa fie terminat cu succes si la termenul stabilit.

Va oferim servicii de proiectare, execuție, punere in funcțiune si verificarare pentru instalațiile electrice, in conformitate cu standardele si normativele in vigoare.

Avem in portofoliu lucrarii executate pentru: case,blocuri,magazine,instituții publice,depozite,cladiri de birouri si hale industriale.

Oferim consultantă în găsirea celor mai bune soluții din domeniul electric.

De ce sa alegeți ELECTRO INSTAL CONSTANTIN?

Experiența,seriozitatea si profesionalismul fac din noi un partener de incredere pe care vă puteți baza oricand !

Despre noi

Electro Instal Constantin SRL dispune de scule si echipamente profesionale, aparate de masura si control, cat si de un atelier pentru echiparea tablourilor electrice de distributie si automatizari.

Raspundem cu promptitudine si profesionalism fiecarei solicitari si tratam cu responsabilitate atat proiectele in derulare, cat si cerintele potentialilor beneficiari.

Inca de la infintare am fost continu preocupati de nevoile fiecarui beneficiar si am reusit prin profesionalismul echipei noastre sa castigam increderea tuturor.

Oferim solutii profesionale bazate pe echipamente de ultima generatie, provenite de la producatori renumiti in intreaga lume precum Siemens, Abb, Eaton, Schrack, Hager, Prysmian, Lapp Group, Gewiss, Scame, Nexans, Schneider, Legrand, Obo Bettermann.

Electro Instal Constantin SRL este intr-o continua ascensiune si ne dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii din domeniu, cu un raport calitate – pret foarte competitiv.

AI NEVOIE DE O OFERTA PERSONALIZATA PENTRU PROIECTUL TAU?
Contacteaza-ne!