Priza de pământ sau împământarea este o protecție de baza în orice instalație electrica și ajută la evitarea electrocutărilor și la protejarea echipamentelor electrice.

Este important ca aceasta sa fie verificată cu un aparat omologat după execuție și periodic odată la 6-12 luni, pentru a vedea dacă aceasta mai este în parametri.

Paratrăsnetul este un sistem care asigură protecția împotriva loviturilor de trăsnet și vă protejează bunurile și viața împotriva incendiilor care pot apărea.

Orice sistem electric trebuie să aibă instalații de legare la pământ deoarece acestea reprezintă un element vital de siguranță al rețelei de alimentare cu energie electrică. Conform standardelor actuale, priză de împământare trebuie verificată cel puțin o dată pe an pentru a afla care este valoarea rezistenței la dispersie. Această componentă este cea care ne spune dacă priză de împământare este eficientă sau nu și dacă asigură rețelei funcționarea în parametri normali.

Măsurile de siguranță pentru legarea la pământ sunt luate în calcul tocmai pentru a proteja oamenii și rețelele electrice, dar și pentru a garanta că echipamentele și instalațiile electrice din clădiri funcționează normal, menținând cel mai înalt nivel de siguranță.

De aceea, este important să țineți cont de faptul că ori de câte ori necesitatea asemenea servicii trebuie să apelați la o întreprindere care a fost autorizata de Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE). Astfel, în baza acestei aprobări firma poate efectua verificări electrice și alte inspecții. Noi vă oferim aceste servicii la cel mai înalt grad de siguranță și eficiență și desigur, vă promitem că vom face tot ceea ce ține de noi pentru a vă asigura un trai liniștit în mod constant.

 

Cere o oferta completand formularul de mai jos