De ce verificările periodice asupra instalațiilor electrice sunt extrem de importante?

Astăzi, instalațiile electrice sunt o necesitate a vieții moderne. În timp ce siguranța este primordială, este foarte important să aveți o instalație electrică eficientă, care să funcționeze conform parametrilor normali. Factorii precum vârsta, deteriorarea și uzura vor duce la o scădere a eficacității și la o creștere a riscului de incendiu sau de alte incidente majore. De aceea, este important să vă verificați periodic instalațiile electrice. Acest lucru vă poate asigura că ele sunt sigure și eficiente, astfel încât să vă simțiți confortabil în orice moment.

Mentenanța sistemului electric se referă la verificarea periodică a acestuia pentru a preveni sau trata posibile defecțiuni depistate. Totodată, aceste verificări trebuie efectuate de către firme autorizate ANRE, specializate în domeniu, pentru a se evita orice greșeală ce ar putea duce la complicații mult mai mari ale problemei.

Cat de des este nevoie de o inspecție periodică?

Companiile sunt obligate prin lege să facă verificarea sistemului electric o dată pe an, în timp ce persoanele fizice nu au această obligație, dar este recomandat să fie efectuată o verificare completă cel puțin o dată la 10 ani.

Așadar, verificarea periodică a instalațiilor electrice este extrem de importantă pentru a vă oferi siguranță, securitate și confort atât acasă, cât și la locul de muncă. Instalațiile electrice întreținute corespunzător reduc riscul de accidente grave cauzate de șocuri electrice și oferă un mediu sigur pentru utilizarea energiei electrice. Nu uita să te programezi pentru o verificare a instalației electrice !!

Electro Instal Constantin SRL dispune de scule si echipamente profesionale, aparate de masura si control, cat si de un atelier pentru echiparea tablourilor electrice de distributie si automatizari.

Raspundem cu promptitudine si profesionalism fiecarei solicitari si tratam cu responsabilitate atat proiectele in derulare, cat si cerintele potentialilor beneficiari.

Inca de la infintare am fost continu preocupati de nevoile fiecarui beneficiar si am reusit prin profesionalismul echipei noastre sa castigam increderea tuturor.

Oferim solutii profesionale bazate pe echipamente de ultima generatie, provenite de la producatori renumiti in intreaga lume precum Siemens, Abb, Eaton, Schrack, Hager, Prysmian, Lapp Group, Gewiss, Scame, Nexans, Schneider, Legrand, Obo Bettermann.

Electro Instal Constantin SRL este intr-o continua ascensiune si ne dorim sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii din domeniu, cu un raport calitate – pret foarte competitiv.

AI NEVOIE DE O OFERTA PERSONALIZATA PENTRU PROIECTUL TAU?
Contacteaza-ne!