• Execuție și mentenanța parcuri fotovoltaice
  • Instalații fotovoltaice pentru consum propriu sau pentru injectarea în rețea a surplusului de energie produsă

Indiferent că doriți să asigurați necesarul de energie pentru spațiul dumneavoastră de producție, depozitare, sau doriți să construiți un parc fotovoltaic la cheie pentru a valorifica energia produsă, sistemele fotovoltaice vă oferă o serie de avantaje financiare, pe care din ce în ce mai mulți dintre dumneavoastră le conștientizează. Astfel, sistemele de panouri fotovoltaice sunt concepute pentru a satisface cerințele energetice ale spațiului dumneavoastră, iar pentru că noi am înțeles că devine o necesitatea pentru oameni, am decis să oferim servicii de  execuție și mentenanță pentru acestea.

Cu siguranță, veți observa reduceri considerabile de costuri pe termen lung în consumul de energie, indiferent dacă alegeți sistemele ON-GRID, care asigură livrarea de energie în tandem cu cea din rețeaua de distribuție sau sistemele fotovoltaice OFF-GRID, care oferă independență energetică completă.

Este timpul să vă bucurați de energie verde transformând ușor și eficient energia solară în electricitate cu ajutorul panourilor fotovoltaice instalate de noi.  Acestea vă vor aduce în mod sigur un surplus de încredere și siguranță!

Cere o oferta completand formularul de mai jos