Instalațiile electrice sunt o parte esențială a fiecărei clădiri. Aceste instalații electrice includ cablajele, sistemele de iluminat, de încălzire și răcire și alte sisteme de sprijin. Asigurarea că acestea sunt întreținute corespunzător este esențială pentru buna lor funcționare și pentru siguranța persoanelor care locuiesc sau lucrează în clădire.

Mentenanța instalațiilor electrice se referă la examinarea sistemelor electrice pentru a vedea dacă au nevoie de reparații sau înlocuiri. Verificarea instalațiilor este obligatorie și trebuie realizată periodic pentru a preveni și remedia în timp util eventualele accidente nedorite produse din cauza sistemului electric. Pentru o verificare corectă și eficientă a instalațiilor, consumatorii industriali trebuie să apeleze la firme specializate în mentenanța instalațiilor electrice industriale, astfel încât să fie siguri că vor avea parte de cele mai bune servicii. Din acest motiv, de 15 ani, îndrumați de seriozitate și profesionalism, oferim soluții eficiente în funcție de cerințele clienților pentru a obține cele mai bune rezultate.

Procesul de întreținere a instalațiilor electrice poate fi împărțit în două: întreținere corectivă și întreținere preventivă. Întreținerea corectivă are loc după ce a apărut o defecțiune și se concentrează în principal pe repararea sau înlocuirea echipamentului, conform prevederilor legale. Pe de altă parte, întreținerea preventivă poate ajuta la identificarea defecțiunilor înainte ca echipamentul să se defecteze, ceea ce poate economisi bani și timp, precum și menținerea unui mediu mai sigur pentru oamenii din clădiri.

Oferim servicii de consultanță, testare, monitorizare, depanare, reparare și înlocuirea a echipamentelor electrice, executate de ingineri electricieni autorizați. Deținem atestat ANRE de tip Be pentru executarea de instalații electrice. Echipa noastră vă stă la dispoziție pentru executarea lucrărilor legate de sistemele electrice.

Cere o oferta completand formularul de mai jos