• Internet, TV, audio, detecție și avertizare incendiu
  • Supraveghere video

Sistemele de interfon, videointerfonul, supravegherea video, distribuția semnalului TV și a celui de la internet, alarmele anti efracție și ele de incendiu, porțile automatizate și multe alte elemente din viața noastră au la bază instalații de curenți slabi. Atât în ceea ce privește execuția fizică efectivă a instalațiilor, cât și întreținerea ulterioară a acestora, noi vă oferim cele mai sigure și mai eficiente servicii de pe piață!

Ne străduim să punem la dispoziție tot ceea ce este mai bun în domeniu în așa fel încât să descoperim pentru dumneavoastră cele mai fiabile modalități de a îndeplini sarcinile și nevoile pentru care ne-ați angajat. Poate și mai important decât atât, ne străduim să optimizăm instalațiile din punct de vedere al costurilor și să venim către dumneavoastră cu cele mai bune variante posibile.

Începând cu serviciile de consultanță, proiectare a sistemului, configurarea sa, asamblarea, instalarea și serviciile de punere în funcțiune, educația și instruirea beneficiarului care va utiliza instalația specifică, asigurarea mentenanței în perioada de garanție, precum și întreținerea sistemului pe baza unui contract ulterior, toate acestea fac parte din acțiunile pe care le putem face pentru dumneavoastră!

 

 

Cere o oferta completand formularul de mai jos