Aceste verificări trebuiesc făcute periodic la toate instalațiile electrice pentru a evita accidentele și sancțiunile instituțiilor de control.

După efectuarea verificărilor se eliberează buletine de verificare cu datele măsurătorilor făcute.

Prin efectuarea verificărilor PRAM de către o societatea atestata ANRE, se verifica dacă instalațiile și echipamentele electrice prezintă siguranță în exploatare, la momentul respectiv.

Cele mai uzuale măsurători sunt:

  1. Rezistența de dispersie pentru prize de pământ
  2. Rezistența de izolație cabluri și conductoare
  3. Continuitate conductor de protecție
  4. Testare timp de deconectare RCD

În terminologia pentru punerea în funcțiune și pentru funcționarea curentă a echipamentelor electrice inspecția PRAM este descrisă ca o măsură de siguranță pe care toată lumea trebuie să o asigure. Scopul acestei operațiuni este de a evalua eficiența sistemului care protejează atât instalația, cât și clădirea de descărcările electrice atmosferice.

În urma acestor examinări PRAM se poate confirma sau infirma gradul de protecție asigurat de instalația electrică în timpul funcționarii în cazul unor defecțiuni de această natură. De aceea, noi vă punem la dispoziție o serie de servicii de verificare, pe care le oferim periodic și care au ca scop evitarea unor sancțiuni din partea unor instituții de control, dar care, în același timp vă vor feri de orice fel de neplăceri.

 

 

Cere o oferta completand formularul de mai jos