1. Informații despre site

Drepturile de autor asupra acestui website si continutului sau sunt proprietatea „Electro Instal Constantin S.R.L”. Toate drepturile rezervate.

Prin accesarea sau utilizarea website-ului „www.electroinstalconstantin.ro”, sunteti de acord cu respectarea termenilor de utilizare ai acestui website. In cazul in care nu doriti sa fiti obligat de respectarea termenilor precizati in cele ce urmeaza, nu accesati sau utilizati acest website. „S.C. Electro Instal Constantin S.R.L” poate modifica Termenii in orice moment si astfel de modificari isi vor produce efectele imediat dupa postarea acestora pe acest website.

2. Proprietatea Intelectuala

Continutul si design-ul „www.electroinstalconstantin.ro”, inclusiv look&feel-ul acestuia si bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea „S.C. Electro Instal Constantin S.R.L”, si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de terte parti ori parteneri pe site-ul „www.electroinstalconstantin.ro”, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

3. Confidentialitate

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a „S.C. Electro Instal Constantin S.R.L” de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in Romania. Site-ul nostru web poate include legaturi cu alte site-uri al caror continut nu se afla sub controlul nostru, de aceea „S.C. Electro Instal Constantin S.R.L” nu isi asuma si nu poate accepta nici un fel de responsabilitate pentru continutul acestor site-uri web.

„S.C. Electro Instal Constantin S.R.L” se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale.

Utilizarea, copierea, redistribuirea sau reproducerea neautorizata, integrala sau partiala, a continutului, in orice forma, este interzisa si poate face obiectul unei actiuni in justitie. Nu aveti dreptul, decat cu acordul nostru expres si scris, sa distribuiti sau comercializati acest continut. De asemenea, nu aveti dreptul sa transmiteti sau depozitati pe orice alt website sau alta forma de sistem electronic de recuperare a datelor.

Pentru dreptul de folosinta ne puteti contacta la: [email protected]

4. Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

„S.C. Electro Instal Constantin S.R.L” nu isi asuma nici o obligatie sau responsabilitate pentru nicio eroare sau omisiune prevazuta in informatiile publicate pe website. „S.C. Electro Instal Constantin S.R.L” nu va fi responsabila pentru nici o pierdere sau paguba, inclusiv dar fara a se limita la pierderi sau pagube indirecte sau succesive si nici pentru pierderi sau pagube in legatura cu pierderile de informatii sau profit ce izvorasc sau sunt in legatura cu utilizarea acestui website.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra se vor administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Aveti dreptul de a ne cere sa stergem informatiile referitoare la persoana dumneavoastra contactandu-ne: [email protected]